bunickyirmibirharfli Kesinlikle haklısınız her şey yerinde bir başka güzel sanırım bunu ilklimle ilişkilendirebiliriz
Gezgin_06 mesleğim gereği bir çok ile gittim, gezmeyi seven biriyim gittiğim yerlerde oranın neyi meşhursa yedim
bunickyirmibirharfli Bende gittiğim yerlerde önceliğim kültür sanat tarih araştırırım sonra doğaya atarım kendimi
bunickyirmibirharfli Evet Diyarbakır’da adı sarı burma özellikle ofis caddesinde imal edilen bir yer var önce yedirir şayet yemez isen tatlı satmaz o esnaf kardeşimiz
Gezgin_06 kadayıfçı sıtkı ustamı
bunickyirmibirharfli İsmini şu an hatırlayamadım ama Tatlıses lahmacunun hemen yanında köşe başı alt kat imalat üst kat satış reyonu olan bir iş yeri
Gezgin_06 çok güzel kamp atmakta benim işim cilo dağına bile kamp attım
Gezgin_06 umarım arkadaşlar bozulmamıştır eleştirdim
bunickyirmibirharfli Sanırım aynı kafadayız benzer yanlarımız var hocam
Gezgin_06 kadayıfçı sıtkı usta orası Şubat ayında yedim
bunickyirmibirharfli Afiyet olsun tarif üzerinemi gittiniz yoksa tesadüfmü
Gezgin_06 mesleğim beni yoruyor duygusal çöküntüler yaşıyorum çoğu zaman o yüzden kendimi doğaya atıyorum
Gezgin_06 kaldığım otelden önermişlerdi gittim ve çokta sevdim
bunickyirmibirharfli Ben sizin öğretmen olduğunu biliyorum ama siz çok gezdiğinizden bahsettiniz ne iş yapıyorsunuz mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim için
muratk Haha😁
Ecemmm bidaha yeni tattığım bişeyi burdan yazmayacağım 😏😂😂
Gezgin_06 öğretmen değilim, icra avukatıyım ben bursadayım
Gezgin_06 😁
Ecemmm Ha şöyle Gül tabi
bunickyirmibirharfli Yine iyi takip etmediğim ne kadar belli oldu memnun oldum keşke isminizin telaffuzu daha kolay olsaydı😀
muratk çok alıngansın
muratk Ahaha ne tatlıymış beee🤣
bunickyirmibirharfli alınganlık değil öylesine yazdım😉 boyoz yedinizmi izmirde gerçi diyarbakırdaki dükkana kadar bilen boyozmu yemicek 😂😂