ZeynepEmre Sen bir Diyarbakır sarı burması ye abim ama diyarbakırda yemelisin
Gezgin_06 burmalı kadayıftan bahsediyorsunuz sanırım
Gezgin_06 Diyarbakır’a gitmek nasip olmadı henüz. 🙈
bunickyirmibirharfli Evet Diyarbakır’da adı sarı burma özellikle ofis caddesinde imal edilen bir yer var önce yedirir şayet yemez isen tatlı satmaz o esnaf kardeşimiz
bunickyirmibirharfli Kesinlikle haklısınız her şey yerinde bir başka güzel sanırım bunu ilklimle ilişkilendirebiliriz
Gezgin_06 mesleğim gereği bir çok ile gittim, gezmeyi seven biriyim gittiğim yerlerde oranın neyi meşhursa yedim
bunickyirmibirharfli Bende gittiğim yerlerde önceliğim kültür sanat tarih araştırırım sonra doğaya atarım kendimi
Gezgin_06 kadayıfçı sıtkı ustamı
bunickyirmibirharfli İsmini şu an hatırlayamadım ama Tatlıses lahmacunun hemen yanında köşe başı alt kat imalat üst kat satış reyonu olan bir iş yeri
Gezgin_06 çok güzel kamp atmakta benim işim cilo dağına bile kamp attım
Gezgin_06 umarım arkadaşlar bozulmamıştır eleştirdim
bunickyirmibirharfli Sanırım aynı kafadayız benzer yanlarımız var hocam
Gezgin_06 kadayıfçı sıtkı usta orası Şubat ayında yedim
bunickyirmibirharfli Afiyet olsun tarif üzerinemi gittiniz yoksa tesadüfmü
Gezgin_06 mesleğim beni yoruyor duygusal çöküntüler yaşıyorum çoğu zaman o yüzden kendimi doğaya atıyorum
Gezgin_06 kaldığım otelden önermişlerdi gittim ve çokta sevdim
bunickyirmibirharfli Ben sizin öğretmen olduğunu biliyorum ama siz çok gezdiğinizden bahsettiniz ne iş yapıyorsunuz mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim için
muratk Haha😁
Ecemmm bidaha yeni tattığım bişeyi burdan yazmayacağım 😏😂😂
Gezgin_06 öğretmen değilim, icra avukatıyım ben bursadayım
Gezgin_06 😁
Ecemmm Ha şöyle Gül tabi
bunickyirmibirharfli Yine iyi takip etmediğim ne kadar belli oldu memnun oldum keşke isminizin telaffuzu daha kolay olsaydı😀
muratk çok alıngansın
muratk Ahaha ne tatlıymış beee🤣