Hande Dönüşte eskişehir adalara bekliyorum 😂 yunan adasına pek benzemez ama venediği anımsatır 😂😂
sosyalbela gelicem söz herkes de şahit
sosyalbela tamam benim cpcuklara sen bak
Nazlielmas Bakarım abla.. Valla elimden yemekte gelir, temizlikte. Çamaşır bulaşık işi makinada 😂
Nazlielmas ben antremanlıyım bana gönder sen çocukları
sosyalbela kargo da yolunu kaybeder oralarda Fırat tabi önce aklını kaybetmezse 😀
sosyalbela ben anlamadım nazlı ile gezgin arasındaki konuyu nereye gidiliyor da aç kalınıyor ? Peynir ekmek yenir yine doyulur maksat gezmek yeni yerler görmek olsun benim bakış açım bu
Hande sosyal bela tatlanda gitmisde biz gitmeyelim orda ac kaliriz dedim
Hande Tayland
Hande Vallaha şahit.. Bursayada gidicez beraber..
Hande simi adasını hande
Gezgin_06 valla tur gemisi mikanos rodos samos 2 de küçük ada adı demişti turla gittiğimiz için rotayı onlar çiziyor seneye inşallah
sosyalbela denemesi bedava benim zeyno seni suya goturur susuz getirir
Nazlielmas haaaa evet valla kalırız ben balık deniz börtü böcüklerini vs pek sevmem otçulum ben 😂😂😂😂
Gezgin_06 haaaa taylanda daha çoook var çocukları mezun edince uzaklara gideceğim
sosyalbela valla okullar açılana kadar gezebildiği kadar gezeceğim kısmet olursa bursaya da gideriz
Nazlielmas en basiti zeynep olur. 2 oyun oynarım onunla, bak gör nasıl laf dinler 😂
Hande Rodos muhteşem güzel seçim
Merhaba
Birseniz Merhaba
Hande Dur bi daha var o uzaklara..
Gezgin_06 ben önceden kızımla gitmiştim gerçekten güzel ve ucuz da bu sefer oğullarım görsün diye gidiyorum. Kız daha büyük olduğu için o tarihlerde o da kendi arkadaşlarıyla gezecek
Hande Nasip kısmet tabikide.. ☺️