Hande valla deniz sizin olsun ben sisli dağlara 😀
Gezgin_06 sizin tam neresi ? Bir çok yer tespit etmişiniz ben sarpa kadar gittim zonguldaktan muhteşem yerler
sosyalbela bu ctesi marmarisle başlıyoruz. 30 da adaya yazlığa geçeceğiz ağustosun 21 dede yunan adaları
Hande simiyi es geçme çok şirin bir yer
Hande Dönüşte eskişehir adalara bekliyorum 😂 yunan adasına pek benzemez ama venediği anımsatır 😂😂
Hande ben Samsun’dan giriş yapar Batum’dan dönerim plan bu şekilde
Gezgin_06 al bendende o kadar ac kalirim ben oralara gitsem
Nazlielmas aynen nazlı kaç sefer gidelim dedi arkadaşlar yo yo yi dedim siz gidin ben almayayım
Nazlielmas 😂😂 abla sen git ben her gün için yemek hazırlar kargoyla gönderirim
Gezgin_06 muhteşem olur başla yol deniz ile orman arasından geçiyor köyler o kadar bitişikki iller karışıyor sümela çok güzel akçaabat çok güzel rize kalesi de öyle ve hayatımda gördüğüm en sıcak kanlı misafirperver insanlar orda yaşıyor
Gezgin_06 anlamadım nereyi pas geçmeyeyim ?
sosyalbela tamam benim cpcuklara sen bak
sosyalbela kargo da yolunu kaybeder oralarda Fırat tabi önce aklını kaybetmezse 😀
sosyalbela ben anlamadım nazlı ile gezgin arasındaki konuyu nereye gidiliyor da aç kalınıyor ? Peynir ekmek yenir yine doyulur maksat gezmek yeni yerler görmek olsun benim bakış açım bu
Hande simi adasını hande
sosyalbela gelicem söz herkes de şahit
Nazlielmas Bakarım abla.. Valla elimden yemekte gelir, temizlikte. Çamaşır bulaşık işi makinada 😂
Nazlielmas ben antremanlıyım bana gönder sen çocukları
Hande sosyal bela tatlanda gitmisde biz gitmeyelim orda ac kaliriz dedim
Hande Tayland
Hande Vallaha şahit.. Bursayada gidicez beraber..
Gezgin_06 valla tur gemisi mikanos rodos samos 2 de küçük ada adı demişti turla gittiğimiz için rotayı onlar çiziyor seneye inşallah
sosyalbela denemesi bedava benim zeyno seni suya goturur susuz getirir
Nazlielmas haaaa evet valla kalırız ben balık deniz börtü böcüklerini vs pek sevmem otçulum ben 😂😂😂😂
Gezgin_06 haaaa taylanda daha çoook var çocukları mezun edince uzaklara gideceğim