ZeynepEmre tamam abim sıkıntı yok olur böyle şeyler ara sıra herkes keyfine baksın
sosyalbela 🙍🏻♀️
sosyalbela buradan ayrıldığın anda senin gibi dürüst bir kardeşimizi kaybetmekte bizi üzer
Ecemmm aynen öyle 🤷🏻♀️
sosyalbela tamam abim şimdi ben biraz işlerim var çıkıyorum geldiğimde seni burada görmek istiyorum
ZeynepEmre istanbul🙋🏻♀️
sosyalbela Gitmemen isabetli bir karar oldu Fırat. Hassas bir konu ve gayet hassas davrandın seni anlıyorum. Burda kal 👍
sosyalbela ne oldu fırat bıseymı oldu nereye gıdıyorsun ben bısey anlamadım anlatırmısın
sosyalbela Rica ederim canım
sosyalbela aman Fırat ya sen iyi ol gerısı boş
Nazlielmas çok memnun oldum
sosyalbela Fıratçım iyimisin?
sosyalbela Sevindim ☺️
sosyalbela aslansın sen 👍
ZeynepEmre şırnak 😢
senacerit1 Şırnaklı kardeşim hoşgeldin ağlayan emojimi o yanılıyormuyum
sosyalbela fıratçığım biraz gerginlikler olmuş biz sensiz burda kolsuz bacaksız kalırdık kararını değiştirmene ve senin yine aramızda olmandan mutluyum. 🙏🏻🙏🏻
Hande Günaydınn canım ☺️ Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.. İyiki senin gibi değerli birinide tanımışım.. Daha yüz yüze görüşücez nasip olursa..
sosyalbela yani evet ben kismetse iki hafta sonra vatan yolundayim yolumun ustundeysen bi cay kahve iceriz nereye gidiyon duymamayim bi daha
sosyalbela inşallah 😂😂 hurmalar çiğ börekler iskenderler yiyeceğiz daha demi 😊😊
Nazlielmas Abla eskişehirdeyim. Yolun düşerse mutlaka beklerim.. Senin bana uğraman benim için şereftir abla ☺️
sosyalbela isparta yalvaca giderken arabayla icinden geciyom eskisehirin tamamdir cay iciyoruz o zaman