Gezgin_06 mesleğim gereği gitmiştim ayrıca korkmam ben, kim bana napıcakki sonra bir kampçı grubuna takılıp kamp attım cilo dağına
bunickyirmibirharfli tek başına kurda kuşa yem olursun yoksa 😅😅
bunickyirmibirharfli E anlat ne zaman gittiniz nerden başladınız ne kadar yürüdünüz nereleri gezdiniz göle gittinizmi kampı nerede kurdunuz vs vs vs 😊
muratk bana bişey olmaz canım sen kendine dikkat et 🤣
bunickyirmibirharfli ederim 😅 ama kafama bişey takıldı senin meslek baya iyimiş türkiyeyi geziyorsun sanırım icra memuru geziyormu heryeri yoksa senin görev farklımı
Gezgin_06 detaylı sonra anlatıcam şuan o kadar uzun cümleler kuracağımı sanmıyorum 🤣
muratk icra memuru değilim ben icra avukatıyım
muratk mesela türkiye çapında 102 şubesi olan bir spor merkezi kapandı icralıktı ben bazı bölgelere hacize gittim
bunickyirmibirharfli avukatmı 😎😎 şimdi belli oldu senin neden sert olduğun 😇😅😅
bunickyirmibirharfli peki 😊
Gezgin_06 ama anlatıcam sana geçiştirmicem bunu
muratk sert değilim ben hep gülüyorum 🤣
muratk sen ne iş yapıyorsun höşmerim
bunickyirmibirharfli İlgi alanım olduğu için merak ettim tabibi ne zaman isterseniz büyük bir zevk dinlerim
bunickyirmibirharfli o zaman dün ters tarafına denk geldik 🙂
Gezgin_06 ya doğanın kendisi büyük bir mucizedir yaşamak görmek tatmak gerek bütün zevkleri doğaya ait
bunickyirmibirharfli höşmerim yapan bi dükkanda çalışmaya başladım dün itibariyle 😊 tarihini bilmeme ayıbını örtmek için 😊😊 (bi firmada planlama teknikeriyim😊)
muratk bizim fıratta planlama uzmanıydı galiba
bunickyirmibirharfli isim olarak 1 kişinin ismini biliyorum burda kimse ismini yazmamış.. senin adın bile yok 🤨
muratk canım yaa kırdıysam özür
Sizlere iyi geceler bu gün benden bu kadar
Gezgin_06 geceniz güzel olsun
Gezgin_06 iyi geceler abi 🤚