deleted34 gün sonunda görücez 😎
sosyalbela aşkolsun yahu hepinize günaydın niye laf sokayım diğer form başlığında yazdıklarımı görünce özür dileyeceksin ama ( bak şimdi laf soktum 😂😂😂)
Hande Gördüm 🙈 Handecim 😂😂
deleted34 ceviz yerine sabah kalkınca 5-10 damla limon sık suyuna onu iç
Hande tamam hocamm 😁yaparız
sosyalbela yaaaa allahdan söz dinliyorsunuz da sakal bırakmama gerek kalmıyor. Ayyyy sakallı kendimi düşündüm de ne çirkin olurum beeee 😂😂😂
Hande 😂😂😂 Allah korusun
Hande Ayrıca teknoloji gelişti 😂 lazer le sakalı bitiriyorlar.. traş köpüğü jilet hediye ederim 😏🤪
sosyalbela bu arada tüm çalışan arkadaşlara güzel ve kolaylıkla dolu bir hafta olsun işleriniz rast gitsin inşallah. Benim gibi emeklilere de neşeli sporlu bir hafta olsun diyip annelerin hayır duasınıda senin nezdinde tüm arkadaşlara yapmış olayım
sosyalbela canım benim kaşınıyorsun gibi hissettim benim köklerim avrupa göçmeni bizde kıl az olur onuda alsan da olur almasan da teknolojiyi de yakından izlediğimi anlamışındır bak hala eşleniklerim bu uygulama nasıl onu nerden silecem bu cevabı nerden kaldıracam diye sormuyorum. Dolayısıyla lazer bilip çoktaaaan uygulatmışımdır belki de 😂😂😂 jiletin math 3 se alayım oğlanlar büyüyor
sosyalbela aynen benim is yerimde yapiyoz lazerle kesin cozum sakal biyik tarihe karisiyo
Hande 🙏 Benim nezdimde böyle güzel dilekler
deleted34 tansiyona dikkat ama
Hande 😂😂 philips lazer epilasyon kullanıyorum 😏 jiletim evet mach3 turbo 😂 traş kolonyamda var arkonun 🤪
sosyalbela tamam gönder gelsin oğlanlar seneye falan traş olmaya başlarlar lazım olur fırat abilerinin hediyesiyle öğrensinler bari 😉😉😉
Hande sevgılı hocam bugun bütün gün dısarda ve ayakta olduğum için ne sebze yemegı nede haslanmıs tavuk bulabılıyorum alternatif olarak ne yıyebılırım 😁
Hande Seve seve ☺️ Öğretirim ben onlara nasıl traş olunur, yüzü nasıl yumuşatırsın, traş öncesi ve sonrası yapılması gerekenleri tek tek anlatırım.. zor ve zahmetli bir süreç zira.. öğrenmeseler olmaz 😂😂
sosyalbela teşekkür ederim şimdiden. Böyle uzun zorlu ve meşagatli bir yolda sen rehberlik edeceğin için şanslılar valla 😂😂
Nazlielmas 😂😂 sakal bıyık çıksın yaa bir erkekte olmalı 😎 Ama cilt bakımı yaptırmak isterdim 🙈
sosyalbela onuda yapiyoruz erkeklere cilt bakimi sakal biyik hanimlarinkine lazsr yapiyoz
Hande bize yol gösteren olmadı tabi 😢 Çok zorlandım.. Bu yolda onlar için kendimi feda edebilirim 🤪 Psikolojileri bozulmasın destek olurum. Zor ve sancılı bir süreç sonuçta.
Nazlielmas Hollandaya gelmem zor 😂 bi sponsor bulursam belki gelirim.. Evde yapabileceğimiz bişeyler yokmu? 😏