Göbek eritmek😊 insanımız malesef bu konuda çok rahat,herkez kendi ile barışık😊 kimi istesem 2 ayda eritirim düşüncesi taşıyor 😊 15 senede yaptığın göbek sanatını,2 ayda eritmek o kadar kolay değil 😊 daha öncede yazmıştım,insan isterse azim ederse yapamayacağı hiç birşey yoktur,26 ay öncesi kilo vereceğim dedim ve kafama taktım,çok şükür,spor ile 24 kilo verdim,kardio ağırlıklı arkasından ağırlık antrenmanı..göbek 2 sene sonunda yeni gitti diyebilirim,şimdi kasa dönüşüyor,meğersem ne kadar çok yağ barındırmışım,şekeri tuzu tatlıyı beyaz ekmeği,beyaz olan herşeyi,meyve suyu,kola asitli tüm içcekler,yağlı gıdalar..hazır gıdalar,zararlı olan herşeyi kestim,protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterdim mutlaka sebzeyi yeşilliği eksik etmedim,İnan’ın ben eski resimlerle kendimi tanıyamadım,hatta eski resimlere bakınca ben bumuydum,ne kadar çirkin bir görüntü 😊 6 ay meyve dahi yemedim sırf şeker düşüncesi,o kadar çok kafama taktım ki,kıcasası azmin zaferini kutladım,spora sağlıklı beslenmeye devam😉