Hande tesettürlü olduğum için sadece yüzüm açıkta oluyor
ZeynepEmre iyi de güzelim evinin balkonu yok mu ? Yada başka bir çözüm bulabilirsin kimsenin seni görmeyeceği bir saatte sakin bir yerde ol eşinle topu topu yarım saat duracaksın sağlığın için.
Hande maalesef balkonum yok😐 Bazen yaylaya vs pikniğe gittiğimizde açıyorum ama anca o kadar
ZeynepEmre anladım artık fırsat buldukça yaparsın umarım şifa olur ilaçların 😘😘
Hande inşallah ablam 🤗
ZeynepEmre Zeynep abim geçmiş olsun tiroid hormonlarına bir baktır istersen T3 T4 ve TSH eksik yada fazlaysa oda yapar
Gezgin_06 baktırdım abi hersey normal bi d vitaminim düşükmüş. Onun için damla verdi onu kullanıyorum
ZeynepEmre Zeynep çok reklam geliyor bendenmi kaynaklanıyor sizlerde böyle bir sorun varmı ben biraz teknoloji özürlüsüyüm 😊
Gezgin_06 uygulamayı gün içerisinde az kullanan herkeste reklam sık sık görünüyor. Ben 15-20 dakikada bir girdiğim için bende hiç reklam çıkmıyor. 🙈😂
ZeynepEmre Gün içinde en aktif benim diye düşünüyorum.. Ama bendede çok çıkıyor. Mesaj yazarken bi çıkıyor, kapatınca mesajda silinmiş oluyor.. Sil baştan bi daha..
sosyalbela gerçekten mi. Ben hiç karşılaşmıyorum. Ama yarın admine iletiyim bunu.
sosyalbela Bende çıkmıyor 💃
sosyalbela aynen Fırat çok can sıkıcı
ZeynepEmre Evet.. birde reklamdan sonra foruma giremiyorum. Tamamen uygulamayı kapatıp açmam gerekiyor.
Ecems İyisin o zaman sen, çünkü sürekli olunca can sıkıyor.
sosyalbela anladım. Yarın admine mutlaka ileteceğim.
ZeynepEmre Daha iyi olucaz eminin. ☺️ Teşekkür ederim
sosyalbela Aman aman çıkmasın😀
sosyalbela yeni yeni canlanıyor forum
ZeynepEmre Evet.. Güzel oldu, bir aile gibi 😍
sosyalbela uygulamamızın bol bol reklamını yapmanızı rica ediyorum tüm forum sevenlerden😂
ZeynepEmre 😂😂 Tamamdır İnşallah
ZeynepEmre iyi ki dile getirmişim çok dertli varmış bu konuda 😊
ZeynepEmre